Pogoji poslovanja, uporabe in licenčna pogodba

POGOJI POSLOVANJA

Vračilo v 14 dneh (Odstop od pogodbe)

Potrošnik (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo blago za namene izven svoje pridobitne dejavnosti) ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (e-naslov: info@flasher.si), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga (ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne službe in je odvisen od tega ali gre za pošiljko/paket/tovor). Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bil koriščen bonus, koda za popust ali promocijska koda, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika ali drugo plačilno sredstvo, v kolikor to izrecno zahteva uporabnik, se vrne le vplačani znesek. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in se znesek prav tako vrne uporabniku.

Vračilo opravljenih vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Zaradi zagotavljanja gotovosti, točnosti in pravočasnosti vračila ter zagotavljanja evidence o plačilih, se vračilo plačila kupcu izvede z nakazilom na njegov transakcijski račun, razen če potrošnik izrecno zahteva vračilo na drugo plačilno sredstvo. Potrošnik zaradi vračil ne nosi stroškov. Vračilo plačila v gotovini ni mogoče!

POGOJI UPORABE PROGRAMSKE OPREME IN LICENČNA POGODBA

med avtorjem in lastnikom učnega orodja Flasher ter končnim uporabnikom

Zadnja posodobitev: 20.5.2017

POZOR!
Flasher učno orodje v obliki programske opreme (v nadaljevanju tudi: ”program”) je avtorsko zaščiteno. Uporaba je dovoljena ob nakupu licence za uporabo programa, po aktivaciji programa z aktivacijskim ključem.

Pred uporabo preberite pogoje in omejitve pri uporabi učnega orodja Flasher. Z uporabo programa se strinjate s to licenčno pogodbo in pogoji uporabe.

1. AVTORSKE PRAVICE
Učno orodje Flasher je zaščiteno z zakonom o avtorskih pravicah. Lastnik vseh avtorskih pravic in avtor programa je Blaž Cegnar, Mariborska cesta 76A, 3000 Celje.

2. LICENCA ZA UPORABO
Program se ne prodaja, prodaja se licenca, ki kupcu dovoljuje uporabo programa. Flasher licenca za neomejen čas dovoljuje namestitev in uporabo aktivirane programske opreme Flasher na največ dveh (2) kupčevih računalnikih hkrati. Flasher licenca za 30 dni in ostale časovno omejene licence dovoljujejo namestitev in uporabo aktivirane programske opreme Flasher na največ enem (1) kupčevem računalniku, v času veljavnosti licence. Čas veljavnosti licence je opredeljen ob nakupu licence in sicer: uporabnik lahko izbere časovno neomejeno licenco ali časovno omejeno licenco, katere čas trajanja je v naprej določen ob nakupu. Za prvo aktivacijo programa in ob vsakem njegovem zagonu je potrebna povezava z internetom, ki jo mora zagotoviti uporabnik programa.

3. PRENOS LICENCE
Aktivacijski ključ programa je vezan na računalnik, za katerega je bil izdan. Računalnik se identificira na podlagi MAC naslova in morebitnih drugih unikatnih parametrov, zato lahko menjava določenih delov računalnika razveljavi aktivacijski ključ, saj se spremenjena konfiguracija računalnika obravnava kot nova naprava. Uporabnik programa je upravičen do prejema novega ključa, v kolikor je posodobil računalnik, na katerem uporablja program, ali pa bi program želel aktivirati na nadomestnem računalniku, vendar največ (3) trikrat. V tem primeru se aktivacijski ključ na starem računalniku razveljavi.

4. PREPRODAJA LICENCE
Licence se ne sme preprodajati, ker je aktivacijski ključ izdan za v naprej določen računalnik.

5. POSODOBITVE
Za program se lahko občasno izda posodobitve. Namen posodobitev je izboljšanje uporabniške izkušnje in dodajanje novih funkcionalnosti.

6. ZASEBNOST
Podatki, ki jih uporabnik naloži v oblak preko funkcij programa, so dostopni tudi drugim uporabnikom programa. Uporabnik je sam odgovoren poskrbeti za to, da z drugimi ne deli svojih osebnih podatkov, osebnih podatkov drugih ali kakršnih koli podatkov, za katere ni pridobil ustreznih dovoljenj, kadar je to potrebno.

7. ODGOVORNOST
Avtor programa in njegovi pooblaščeni prodajalci ne sprejemajo nikakršne odgovornosti v zvezi z izgubo podatkov ali izpadom dohodka kot posledico delovanja programa.
Avtor programa se zavezuje, da bo v najkrajšem možnem času brezplačno odpravljal napake na programu, ki onemogočajo njegovo normalno uporabo.

8. ZUNANJI POSEGI
Brez pisnega soglasja avtorja programa so prepovedani kakršni koli posegi v delovanje programa, ki omogočajo spreminjanje podatkov ali delovanje programa in ki bi onemogočali normalno delovanje programa ali podatkovnih baz, do katerih program dostopa. Prepovedano je tudi vsakršno branje, kopiranje ali spreminjanje podatkov, ki jih program ustvarja ali do njih dostopa z neposrednim ali posrednim dostopanjem do podatkovnih baz.

9. SPREMEMBA POGOJEV UPORABE IN LICENČNE POGODBE
Ta licenčna pogodba se lahko občasno spremeni in posodobi. Uporabnik programa je sam odgovoren, da pred vsako ponujeno posodobitvijo programa preveri morebitne spremembe licenčne pogodbe na uradni spletni strani. Uporabnikova nadaljnja uporaba programa po posodobitvi pogojev uporabe in licenčne pogodbe se upošteva kot uporabnikovo strinjanje z njo.

10. OPOZORILO EPILEPTIKOM
Program deluje na podlagi kratkotrajnega utripa besed. Nismo še zasledili primera, da bi utripanje besed negativno vplivalo na počutje. Kljub temu svetujemo vsem, ki ste kdaj doživeli epileptični napad in ste občutljivi na utripanje, da se pred uporabo programa posvetujejo z zdravnikom.